Elérhetőség : +36 70 9462427
Számlaszám : 11734035-20013066

Az elmúlt 2 évben amióta az alapítvány létrejött azon dolgoztunk, hogy olyan projekteket hozzunk létre, amelyek hosszútávon képesek támogatni mind a célcsoportunkat mind pedig a szervezetet. Azonban, hogy ezek a tervek meg is tudjanak valósulni, szükségünk van rengeteg bizalomra azok felől, akik például most ezeket a sorokat olvassák, hogy egy számukra még ismeretlen alapítvány részére adományt nyújtsanak, és ezáltal segítsék azt, hogy a tényleges működés megkezdődhessen. Minden ötletet a maga idejében fogunk közzétenni. A legelső, amelyről úgy gondoljuk, hogy az alappillére lesz a szervezetnek reményeink szerint minden évben meg tud majd valósulni és évről évre egyre több tehetséget tudunk majd támogatni…

MENTORPROGRAM, irány Tokió


Ebben a programban olyan sportolókat támogatunk, akik már az első megmozdulásukkal bizonyították azt, hogy tehetségük megkérdőjelezhetetlen a saját sportágukban. Ezzel szemben viszont anyagi hátterük annál szűkösebb. Mi szeretnénk bizalmat szavazni nekik, hogy kibontakozhassanak és bizonyítani tudjanak. Mentorprogramunk, ciklusokra van felosztva és az éppen következő paralimpiáig tart. 3 mentorral és 6 mentorálttal indítjuk el az idei legelső ciklust. A mentorok minden szakaszra egyéni célokat tűznek ki versenyzőiknek, mely célok teljesítése a feltétele annak, hogy bent maradjanak a programban. Egy ciklus 9 hónapig tart, ez idő alatt 2 rendezvényt tartunk, ahol csapatunknak táplálkozási tanácsadó segít a helyes étrend kiválasztásában, sikeres sportolók beszélnek pályájuk nehézségéről felkészítve a mentoráltakat, miként kell feldolgozni az esetleges kudarcokat, motivációs előadásokat hallhatnak a siker minél hamarabbi elérése érdekében és nem utolsó sorban, hogy erősödjön és összekovácsolódjon a csapatunk. Mentoráljaink fejlődését bárki nyomon követheti havonta jelentkező blogunkat olvasva, illetve szintén havi rendszerességgel jelentkező videócsatornánkon melyeket közösségi oldalunkon is közzéteszünk majd. Minden évben szeretnénk bővíteni a csapatot, ezzel megadva minél több tehetségnek a lehetőséget, hogy sikeres sportolókká váljanak. Az első Mentorprogram idén októberben indul el és az első ciklus jövő júniusig tart. Az egész program pedig reményeink szerint a 2020-as tokiói paralimpiáig tart és az abban az évben megrendezésre kerülő zárófesztivállal zárjuk a sikeres felkészülést. Aki ezen a fesztiválon részt vesz az a következő évben induló mentorprogramunkat támogatja! A fesztiválról a későbbiekben jelentkezünk részletekkel. Jelenleg az első ciklusra gyűjtünk melynek megvalósulásához 3.320.000 Ft-ra van szükségünk, amiből 98%-ban a mentorok és a mentoráltak lesznek támogatva, a maradék 2% pedig az alapítvány kommunikációs költségeit fedezi.

Amennyiben kezdeményezésünk mellé szeretnél állni, ismerd meg jobban csapatunkat és támogatásoddal csatlakozz akár az „Ezresek Klubjához”.

Cégek támogatását sem utasítjuk vissza. Az ő megkeresésüket elérhetőségeink valamelyikén fogadjuk!

Segíts Te is!

Támogasd alapítványunkat:

Az Élet Gurul Tovább Alapítvány

OTP Bank: 11734035-20013066