Elérhetőség : +36 70 9462427
Számlaszám : 11734035-20013066

Alapítványunkról

Az Élet Gurul Tovább Alapítványnál hisszük, attól hogy valaki kerekesszékben ül, még teljes életet élhet, igaz szerelemre találhat, és motiváció vagy életcél lehet a sportolás, akár amatőr, akár profi szinten űzi azt. Miközben egyre inkább beleláttunk a kerekesszékesek mindennapjaiba fantasztikus embereket ismertünk meg köztük olyan sportolókat, akik szinte panaszok nélkül teszik a dolguk, és csak a céljuk lebeg a szemük előtt. Azt azonban látjuk, hogy a sok törekvés és civil kezdeményezés ellenére még mindig kevés figyelem összpontosul rájuk.

Alapítványunk projektjeivel mi is azok mellé állunk be, akik azért dolgoznak, hogy ez megváltozzon. Legfőbb céljaink közt szerepel a kerekesszékesek életminőségének emelése sportolói pályafutásuk támogatásával, társkeresési esélyeik növelésével, és új munkahelyek teremtésével. Elsődleges célcsoportunk tehát a kerekesszékes emberek, hiszen programjaink, a céljainkkal összhangban, az ő támogatásukra irányulnak, ugyanakkor fontos küldetésünk, hogy hatékony kommunikációval felkeltsük a társadalom figyelmét, és minél többen értesüljenek a támogatottjaink mindennapjairól (motivációikról, sikereikről, nehézségeikről).

Az elmúlt 2 évben, mióta alapítványunkat létrehoztuk, olyan programokon dolgoztunk melyekkel a jövőben reméljük, hogy nagyrészt önerőből fent tudjuk tartani a szervezetet és csak kisebb százalékban lesz szükségünk támogatásokra. Azonban most a kezdetekben szeretnénk, ha minél többen küldetésünk mellé állnának és lehetőségükhöz mérten bizalmat szavaznának nekünk. Minden projektünket a maga idejében fogunk megjelentetni az oldalon, az elsőről már olvashattok is.


Üdvözlettel :


Kulcsár Márton


Készen állsz csatlakozni egy jó célhoz?

Támogass minket